HÁZIREND

1. A kiállítást kizárólag 16 éven felüliek látogathatják! (14 éven felüli vendégeink felnőtt korú kíséretével látogathatják a kiállítást.)
2. A kiállítást mindenki saját felelősségére látogathatja.
3. A tárlaton speciális fény és hangtechnika működik, ezért a kiállítás epilepsziás, pánik és klausztrofóbiás betegek számára nem ajánlott, a kiállítást csak saját felelősségükre látogathatják.
4. A tárlatot kizárólag érvényes belépőjeggyel lehet meglátogatni. Jegyet visszaváltani, más jegyre cserélni nem áll módunkban (online jegyvásárlás esetén sem).
5. A tárlat területére állatot, közlekedési eszközt (pl. roller, bicikli, stb.), fegyvert, vagy annak látszó tárgyat, illetve egyéb (egészségre, testi épségre, életre) veszélyes tárgyat, vagy anyagot behozni szigorúan tilos! Étel, ital, táska az épületbe behozható, de a ruhatárba való beadása mindenki számára kötelező!
6. A ruhatár használata mindenki számára ingyenes és kötelező!
7. A tárlat területén elhagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.
8. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a tárlatvezetés előtt látogassák meg az illemhelyet, mivel a kiállítás megtekintése közel 90 percet vesz igénybe.
9. A látogatókat animátor kíséri végig a kiállításon. A tárlat elhagyása kizárólag az animátorok segítségével történhet, így ha bármiféle probléma felmerül, nekik szíveskedjenek jelezni!
10. A csoportoknak kötelező a kiállítás teljes időtartama alatt együtt maradni!
11. A tárlat megtekintése előtt minden látogató kap egy fejhallgatót, amit a kiállítás teljes időtartama alatt a fülön kell tartani, mert onnan érkezik minden információ!
12. Minden esetben kötelező követni a fejhallgatóban kapott utasításokat!
13. A fejhallgatót minden látogató köteles a kiállítás végén az arra kijelölt helyen visszaszolgáltatni!
14. A kiállítás berendezési tárgyait és díszleteit megérinteni, elmozdítani szigorúan tilos!
15. A fejhallgatóban, valamint a kiállítás bármely tárgyában okozott károkat a károkozó személy köteles megtéríteni!
16. Szigorúan tilos bármilyen elektronikai eszköz bevitele, mivel azok zavarhatják a kiállítás technikai vezérlését!
17. Az animátor távozásra szólíthatja fel azt a látogatót, aki beszélgetéssel, hangos viselkedéssel zavarja a többieket. A rendezvények alatt a mobiltelefon és más, a tárlatot zavaró elektronikai eszköz használata nem megengedett, ezeket a ruhatárban, kikapcsolt állapotban, kötelező elhelyezni.
18. A kiállítás megtekintése során bármilyen eszközzel (mobiltelefon, fényképezőgép, egyéb elektronikai eszközök) történő képvagy hangrögzítés szigorúan tilos. (Idetartozik a mobiltelefonokkal készített kép- vagy hangfelvétel is). Ezen szabály be nem tartása jogi következményeket von maga után. jelen szabály be nem tartása szerzői- és szomszédos jogi jogsértés jogkövetkezményeit vonhatja maga után.
19. Amennyiben a látogató felszólítás ellenére sem hagy fel a tárlat megzavarásával, kép-, illetve hanganyag rögzítésével, munkatársaink felszólíthatják az érintett vendéget a tárlat elhagyására.
20. A tárlatot érvényes belépőjegy felmutatása esetén sem látogathatja meg alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy! Munkatársaink ebben az esetben az illető személyt haladéktalanul távozásra szólíthatják fel. Ha a felszólítás ellenére sem hagyja el a helyszínt, úgy munkatársaink kivezethetik az illetőt, szükség esetén pedig rendőri intézkedést is kezdeményezhetnek ellene.
21. Bármiféle rendkívüli esemény esetén (pl. bombariadó, tűz, természeti katasztrófa) minden látogató köteles betartani munkatársaink utasításait, és követni az előírásokat.
22. A kiállítás egész területe nemdohányzó. Dohányozni kizárólag az erre a célra kijelölt helyeken lehet.
23. A kiállításon és annak vonzáskörzetében a szervezők írásbeli engedélye nélkül bármilyen reklámtevékenység folytatása szigorúan tilos!
24. Köszönjük, hogy házirendünk betartásával hozzájárulnak a Kiállítás élményének tökéletes közvetítéséhez.