A weboldal és a kiállítás üzemeltetője: Élményüzem Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-322745
Adószám: 26297916-2-42
Székhely: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 3. 29.

A “davincikiallitas.hu” weboldal szerkesztői tájékoztatják Önt, hogy ha az általunk üzemeltettet oldalakra belép, elfogadja annak feltételeit.
Az Élményüzem Kft. által üzemeltett oldalakon megjelent tartalmak a cég munkatársainak és az oldal szerkesztőinek kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.
A “davincikiallitas.hu” oldalon megjelenő hírek, cikkek, publikációk hiteles átvételéhez a forrás megjelölésével és a “davincikiallitas” hivatkozás elhelyezésével hozzájárulunk, kivéve az oldalakon található hang és videóanyagokat, melyeknek bármilyen felhasználása csak és kizárólag az Élményüzem Kft. írásos engedélyével lehetséges.

Az Élményüzem Kft. az általa üzemeltett oldalakon is a pontos és hiteles megjelenésre és a jogszabályok betartására törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges félreértelmezésekből adódó károkért, valamint az általa elérhető, de mások által létrehozott weboldalak tartalmáért felelősséget nem vállal.

Az Élményüzem Kft. az általa birtokolt adatokat harmadik fél rendelkezésére nem bocsájtja, védi és bizalmasan kezeli, különös tekintettel a 1992. évi LXIII. törvényre (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) és a 1998. évi VI. törvényre (Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.) Bármikor tájékoztatást kaphat adatai kezeléséről, kérheti adatai módosítását, helyesbítését, törlését.

A weboldal tárhely szolgáltatója:

Vital-Comp Kft.
Adószám: 12655580-2-41
Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
Cím: 1037 Budapest, Laborc köz 9.
Tel: +36 1 453 0749
E-mail: info@vitalcomp.hu

 

Weboldal készítés:

Office Network Kft.

www.desart.hu
www.networksolution.hu